2018-04-16 11:32:10

XV. THEATERSPIELE VARAŽDIN

Učenici i učenice Blaž Šimović, Jure Kraljević, Ante Bukovac, Antonia Vladimir, Ana Udženija, Marta Gabrić, Ana Sršen, Tamara Matuško, Anamarija Begić, Tina Gnječ, Marija Romić, Helena Šimić, Antea Mostarac, Matea Bebić i Antea Filipa Stojić na Međunarodnom kazališnom festivalu na njemačkom jeziku u Varaždinu.

 

Prošli tjedan je u Gimnaziji Metković u organizaciji Goethe Instituta održana kazališna radionica na njemačkom jeziku. Radionicu je vodila kazališna pedagoginja iz Berlina Nadine Boos. U radionicu su bili uključeni učenice i učenici drugih razreda Gimnazije Metković i po jedna učenica iz OŠ don Mihovil Pavlinović i OŠ Stjepan Radić.

Tri dana su osmišljavali svoju predstavu u cjelodnevnim radionicama kroz razne kazališno- pedagoške igre i trikove koje su ujedno imale za cilj opustiti ih i naučiti kako se ponašati na pozornici.

Nakon odrađenog posla u Metkoviću krenuli su u Varaždin s profesoricama njemačkoga jezika Anom Bebić i Svjetlanom Bebić na Međunarodni kazališni festival  na njemačkom jeziku.

Svojim nastupom su osvojili publiku, a u to se možete i sami uvjeriti.

 


Gimnazija Metković